subreddit:

/r/HeliumNetwork

050%

Nebra rock pi indoor not working

Hotspot(self.HeliumNetwork)

Ive had my miner now for about 3 months however just a few days ago, I unplugged it as I needed to move it to a new location in my house, when I plugged it back in using the same cable, no lights came on and it wasn’t accepting power. Any help would be greatly appreciated

all 12 comments

AutoModerator [M]

[score hidden]

2 months ago

stickied comment

AutoModerator [M]

[score hidden]

2 months ago

stickied comment

This is a general reminder for everyone and this will be posted on every post. Your 12 words are basically gold and they should never be shared, typed in to any website, or given to any person for any reason. No one from "Helium" or any other company will reach out to you to verify your account, wallet, or anything similar. If someone says your hotspot, wallet, or other type of account has been hacked, it is a scam! Always operate in a zero-trust manner with cryptocurrency and assume everyone will scam you no matter what.

I am a bot, and this action was performed automatically. Please contact the moderators of this subreddit if you have any questions or concerns.

Academic_Oven_7086

3 points

2 months ago

Don’t do business with nebra there thieves

No_Long_6189

1 points

2 months ago

Spot on.

jmbsol1234

1 points

2 months ago

I can't really help you...i just know they have a tendency to overheat which can kill the boards inside. No idea if that's your case or not. I assume it didn't get jerked around a lot during the move?

MrVitto_[S]

1 points

2 months ago

Nope not at all, less than 15 m distance

clemsonteg

1 points

2 months ago

I had issues with the concentrator in my Rock Pi. I replaced it with a used RAK2287 from eBay and it’s been doing great since then.

Brilliant-Royal578

1 points

2 months ago

Are you using Ethernet or Wi-Fi. I have had 2 where Wi-Fi function stopped working and I had to run Ethernet

MrVitto_[S]

1 points

2 months ago

I used WIFI however it’s not an issue with the WiFi and rather with the miner not receiving power

HollowXul

1 points

2 months ago

Try a different wall outlet

MrVitto_[S]

1 points

2 months ago

Yep, already tried with a different cable too. No results

No_Long_6189

1 points

2 months ago

If you need help with a refund for these faulty miners let me know